Pročistěte nos i mysl a přivítejte voňavé jaro. Sýr Philadelphia přichází s oblíbenou příchutí jemně štiplavého křenu. Novinka inspirovaná zdravým životním stylem, která zaručuje nevšední gurmánský zážitek.

 „Philadelphia patří mezi top produkt ve své kategorii. Novinka Philadelphia s křenem pak představuje kvalitu vylepšenou o oblíbenou příchuť,“ říká Michala Kadlecová, marketingová manažerka značky Philadelphia pro Českou republiku.“ Philadelphia s křenem v sobě spojuje vysoký obsah křenu a jemný krémový sýr. Ostrý říz zjemněný lahodným legendárním sýrem Philadelphia. Novinka lehce zaštípá a protáhne nos. Tentokrát s mírně nižším obsahem tuku,“ dodává Michala Kadlecová.


Philadelphia s křenem je k dostání na pultech v gramáži 125g za cenu přibližně 40 Kč. Její milovníci si ji mohou vychutnat s čerstvým pečivem. Obzvlášť delikatesní spojení vznikne s opečenou bagetkou. Své využití má ale i v teplé kuchyni. Všechny sýry z rodiny Philadelphia vynikají skvělými vlastnosti pro tepelnou úpravu. Philadelphii s křenem lze využít jako ostřejší dip, pro přípravu křenové omáčky nebo jako zálivku do salátu. Recepty s nápadem jsou na www.philly.cz .

 

Tipy na využití novinky Philadelphia s křenem:

 Kanapky plněné uzenou makrelou, Philadelpií s křenem a pažitkou

Příprava 10 min, 50 jednohubek

Ingredience:

200g Philadelphia s křenem
125g uzené makrely na drobné kousky
10ml smetany ke šlehání
šťáva z poloviny citronu (cca 15ml)
5g nasekané pažitky
50 košíčků na jednohubky
řeřicha na ozdobení

Příprava:

Nejprve v míse smícháme Philadelphii s křenem, citronovou šťávu a smetanu. Přidáme makrelu a sekanou pažitku. Směsí naplníme košíčky a nazdobíme řeřichou.

 

Paštika z lososa a Philadelphií s křenem
Příprava 10 min, 4 porce

Ingredience:

120g Philadelphie s křenem
300g plátků uzeného lososa jemně okořeněné drceným pepřem
šťáva z poloviny citronu
opečené bagetky a špetka řeřichy na servírování

 

Příprava:

V robotu lehce vyšleháme lososa, Philadelphii a šťávu z citronu do hrubé pasty. Paštiku případně dochutíme pepřem a dáme vychladit. Servírujeme s opečenou bagetkou a nazdobené řeřichou

Křen se používá v kuchyni už od nepaměti. Již staří Řekové věřili, že bystří rozum. Byl vždy ceněn pro vysoký obsah vitamínu C, provitamínu A – karotenů a minerálů. Navíc podporuje trávení, má antibakteriální účinky a pomáhá při chřipce i zápalu plic. Zkrátka léčivka i koření v jednom.

Nedostali jste na něj chuť?

Hodnocení 3.00 z 5

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *