Na 4 porce potřebujeme:

750 g pštrosího masa (odřezky ze steaku), 50 g uzené slaniny nakrájené na kostičky, 3 cibule, 250 g lišek nebo žampiónů, koření na divočinu, sůl dle chuti, 250 ml smetany na vaření, 2 velké lžíce sádla

Pštrosí maso nakrájené na nudličky a osolené zprudka opečeme na rozpáleném sádle, přidáme slaninu a nakrájenou cibuli. Přidáme houby, osmahneme společně, zalijeme smetanou a krátce povaříme.

Příloha podle chuti: domácí nudle, restované brambory, divoká rýže…

Dobrou chuť přeje Věrka Cechlová!

zdroj: Zpravodaj Statenic a Černého Vola, říjen 2013, str. 9

Hodnocení 3.00 z 5

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *